Motorrijder vliegt over auto na botsing en raakt ernstig gewond

Motorrijder vliegt over auto na botsing en raakt ernstig gewond

Geplaatst op 28 september 2022, om 09:17 uur

DEVENTER – In de nacht van dinsdag op woensdag is er een motorrijder ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. Het gebeurde op de kruising Brinkgreverweg met de Bleekstraat in Deventer.

De motorrijder is met volle snelheid tegen de achterkant van een auto geknald. De auto was op dat moment waarschijnlijk net de weg opgedraaid. Door de klap ontstond er veel schade. Zo brak bijvoorbeeld de voorvork van de motor af.

De motorrijder vloog door de klap over de auto die hij aanreed. Hij kwam vervolgens tegen een geparkeerde auto aan, waarna hij op het wegdek belandde. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de aanrijding.