Goudhandelaar mishandeld overvallen op straat

Goudhandelaar mishandeld overvallen op straat

Geplaatst op 28 september 2022, om 17:10 uur

EINDHOVEN – Dinsdagmiddag is een 54-jarige man uit Haaksbergen overvallen. Het slachtoffer liep op de Generaal Horrocksstraat in Eindhoven toen drie mannen hem aanspraken en bedreigden. Ook moest hij enkele klappen incaseren.

De man is rond 14.40 uur overvallen door drie mannen in donkere kleding. De verdachten zijn vermoedelijk weggereden via de Generaal Stedmanstraat in een grijze Seat. Of er iets is buitgemaakt en wat dat dan is wordt momenteel onderzocht. Ook kijkt de recherche camerabeelden uit van de omgeving.

Weet u meer of hebt u iets gezien rond dit tijdstip en in de buurt? Laat het dan weten aan de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.