Automobilist onder invloed ramt meerdere auto’s en valt in slaap

Automobilist onder invloed ramt meerdere auto’s en valt in slaap

Geplaatst op 28 september 2022, om 10:04 uur

DEN HAAG – Dinsdag op woensdagnacht heeft er een dronken automobilist een aantal geparkeerde auto’s geramd op de Rhijnvis Feithlaan in Den Haag.

Het gebeurde toen de dronken bestuurder probeerde te parkeren. De automobilist viel toen hij eenmaal geparkeerd stond in slaap en was niet wakker te krijgen. Buurtbewoners die het zagen gebeuren belde direct 112. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De beschonken man reageerde niet op aanwijzingen van de politie. Uiteindelijk heeft de ambulancedienst een raam van de auto ingetikt, en de man uit het voertuig gehaald. De bestuurder raakte niet gewond en is meegenomen naar het politiebureau.

Uit een test bleek dat de man automobilist inderdaad had gedronken. Ook bleek daaruit dat hij mogelijk drugs heeft gebruikt. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.