Dronken vrouw gebruikt geweld tegen agent

Dronken vrouw gebruikt geweld tegen agent

Geplaatst op 26 september 2022, om 10:50 uur

RENESSE – Een inwoonster van Renesse werd zondag aan het begin van de avond aangehouden door de politie. Zij sloeg een agent vol in het gezicht.

Over het gedrag van de vrouw kwamen gedurende de middag meerdere meldingen binnen bij de politie. Ze zou zich in dronken toestand op straat ophouden en voorbijgangers uitschelden en bij mensen aan de Mauritsweg in Renesse door de brievenbus gillen. Toen agenten ter plaatse kwamen lag ze in haar tuin aan de Mauritsweg. Het regende en de agenten wilden haar niet in de tuin laten liggen, maar naar binnen in haar huis brengen. Toen ze de vrouw op haar benen hadden gezet sloeg ze één van de agenten plotseling in het gezicht met haar vuist. Ze werd aangehouden.

Hierop is de vrouw, in plaats van naar huis, naar een politiecellencomplex overgebracht. Daar wordt ze maandag gehoord.

De agent liep verwondingen op en is door een arts gecontroleerd. Hij heeft aangifte gedaan.