Auto ondersteboven in de sloot: vier gewonden

Auto ondersteboven in de sloot: vier gewonden

Geplaatst op 26 september 2022, om 10:27 uur

BEETS – Op de N247 in Beets heeft maandagochtend een ernstige aanrijding plaatsgevonden. Twee mensen moesten door de brandweer worden bevrijd.

Rond 09:00 uur gebeurde het ongeluk. De politie, brandweer, ambulancedienst en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Er bleken twee auto’s met elkaar in botsing te zijn gekomen. Één van de auto’s belandde ondersteboven in de sloot, de ander kwam in de greppel tot stilstand.

De brandweer heeft twee mensen bevrijd. In totaal raakten er vier mensen gewond, waarvan één ernstig gewond. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De verkeersongevallenanalyse van de politie gaat onderzoek doen. De weg zou hierdoor enige tijd dicht blijven.