Vader en zoon aangehouden voor steekpartij

Vader en zoon aangehouden voor steekpartij

Geplaatst op 25 september 2022, om 13:36 uur

DEN BOSCH – De politie heeft twee mannen aangehouden voor een steekpartij bij een huis in Den Bosch afgelopen vrijdagavond. Het gaat om een 18-jarige man uit die plaats en zijn 45-jarige vader, zo meldt de politie.

Rond 21.00 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Hudsonlaan, in de wijk De Schutskamp. Daar troffen agenten twee mensen met steekwonden aan. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de aanleiding van de steekpartij, maar de politie vermoedt dat het gaat om een zakelijk conflict.

De zoon wordt verdacht van poging moord dan wel doodslag. Zijn vader wordt verdacht van openlijke geweldpleging of mishandeling. De twee zitten vast op het politiebureau voor verhoor. Ook de twee verdachten hebben verwondingen opgelopen door de vechtpartij, aldus de politie.