Bekende influencer gepakt met 250 km/u op de snelweg

Bekende influencer gepakt met 250 km/u op de snelweg

Geplaatst op 25 september 2022, om 08:45 uur

ASSEN/BEILEN – Een bekende influencer is zaterdagavond gepakt door het Team Verkeerd Noord-Nederland van de politie. Hij reed maar liefst met 250 km/u op de snelweg met zijn Lamborghini Huracá.

Het gaat om 32-jarige Chahid Charrak, ook wel bekend als Dutch Performante. Hij heeft ruim 518.000 volgers op Instagram en meer dan 300.000 duizend op Youtube. Hij was gepakt op de A28 tussen Assen en Beilen, waarna de politie zijn rijbewijs heeft ingevorderd. Na de wettelijke correcties gaat het om een overschrijding van 96 kilometer per uur. Chahid kon niet direct het rijbewijs overleggen, daarom is het voertuig in bewaring genomen. Als het rijbewijs is ontvangen krijgt hij de auto terug.

‘Gezien de dure sportauto zal dit waarschijnlijk niet zo lang duren..’, zo schrijft de politie op Instagram. Als het rijbewijs is ontvangen zal de Officier van Justitie erover beslissen. De influencer maakte het zelf wereldkundig via Instagram dat hij gepakt was.