Vrouw raakt bekneld in auto na botsing met tractor

Vrouw raakt bekneld in auto na botsing met tractor

Geplaatst op 24 september 2022, om 12:30 uur

HOOGELOON – Op de Fluiter in Hoogeloon is zaterdagochtend een gewonde gevallen na een zwaar ongeval tussen een tractor en een personenauto.

Rond 10.30 uur rukten een traumaheli, de brandweer en ambulances uit voor het zware ongeval. De tractor zou naar verluid uitgeweken zijn voor een tak en raakte daarna een personenauto die de tractor tegemoet kwam. Deze auto werd flink geschampt en daarna raakte de tractor een boom en kwam zonder voorwielen tot stilstand in een sloot. Een traumateam kwam ter plaatse met de helikopter. Het slachtoffer in de auto is door de brandweer uit haar voertuig geknipt en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De weg zal geruime tijd afgesloten zijn voor alle verkeer. De tractor vervoerde gekneusde mais. De politie doet onderzoek.

Foto’s: Rico Vogels