Vermist jongetje (8) in goede gezondheid teruggevonden

Vermist jongetje (8) in goede gezondheid teruggevonden

Geplaatst op 24 september 2022, om 10:12 uur

(UPDATE:) AMSTERDAM – Het vermiste jongetje Naoufal (8) uit Amsterdam-Noord is teruggevonden. Hij verkeert in goede gezondheid, aldus de politie. De politie maakte zich ernstig zorgen om het welzijn van de jongen en stuurde daarom een amber alert uit met de oproep naar hem uit te kijken.

“Vanwege privacy kunnen we er verder niet veel over kwijt. Ook niet waar hij precies is aangetroffen. Het belangrijkste is dat hij in goede gezondheid is teruggevonden”, aldus een politiewoordvoerder.

De politie stuurde het amber alert zaterdagochtend rond 08.00 uur uit. Er werd onder meer met een politiehelikopter boven Amsterdam naar hem gezocht.

Door: ANP