Man probeert vogel te pakken, valt uit boom en overlijdt

Man probeert vogel te pakken, valt uit boom en overlijdt

Geplaatst op 24 september 2022, om 11:21 uur

DORDRECHT – In een parkje is zaterdagochtend een man overleden nadat hij uit een boom was gevallen.

De man zou een ladder op zijn geklommen om een vogeltje uit een boom te halen. Wat er daarna mis ging is nog niet duidelijk. De politie heeft de boom op een grasveld in de Dordtse wijk Stadspolders ruim afgezet met linten. Een metershoge ladder staat tegen een boom. Eén van de buurtbewoners zag de man daaronder liggen toen het net was gebeurd: ,,Ik kwam terug van het boodschappen doen en toen zag ik hem daar, onder de ladder, doodstil liggen. De ambulance was toen nog onderweg. Maar ik ben doorgelopen, omdat er al mensen bij waren om hem te helpen”, vertelt de vrouw tegenover het AD.

Rond half tien werd het alarmnummer gebeld. Buurtbewoners vertelden dat de man de ladder op was geklommen om een vogeltje te redden uit een boom. De politie heeft dit ook vernomen: ,,Maar wegens privacyoverwegingen willen wij daar niet veel meer over kwijt.” vertellen ze aan het AD.