VIDEO: Daders gezocht van ernstige mishandeling, ‘mogelijk doen ze aan vechtsport’

VIDEO: Daders gezocht van ernstige mishandeling, ‘mogelijk doen ze aan vechtsport’

Geplaatst op 22 september 2022, om 14:59 uur

GRONINGEN– In een discotheek aan de Grote Markt in Groningen werden in de nacht van 27 op 28 maart 2022 twee studenten ernstig mishandeld. De twee daders deelden dermate rake klappen uit dat ze mogelijk aan vechtsport doen.

De politie beschikt over bewakingsbeelden waar de twee verdachten op staan, zij het dat de ene duidelijker te zien is dan de andere. Kijkt u alstublieft goed naar de beelden hieronder en neem contact op met de politie als u weet of vermoedt wie één of beide mannen kunnen zijn.

Signalementen:
Allebei de verdachten worden rond de 20 jaar oud geschat en hebben donker haar. De man die het best op beeld is vastgelegd, heeft een tenger postuur en is tussen 1.70 en 1.75 meter lang. Hij heeft een lichte huidskleur en droeg die nacht een wit t-shirt onder een donkerkleurig overhemd. Ook had hij een ketting met hanger om.
De tweede man staat minder goed op beeld, maar hopelijk kan iemand toch meer over hem vertellen.