UPDATE: Automobilist (36) overleden na aanrijding met vrachtwagen

UPDATE: Automobilist (36) overleden na aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 22 september 2022, om 08:06 uur

EDE – Aan de Wekeromseweg in Ede is in de nacht van woensdag op donderdag een ernstige aanrijding gebeurd. De bestuurder van de auto, een 36-jarige man, kwam bij het ongeval om het leven.

Rond 04:25 uur gebeurde de aanrijding, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ter plaats bleken er een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing te zijn gekomen. De auto raakte ook een boom. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd.

De bestuurder van de auto is overleden. De politie liet donderdagmiddag weten dat het gaat om een 36-jarige man uit het Brabantse Oisterwijk. De bestuurder van de vrachtwagen werd volgens procedure overgebracht naar het politiebureau. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie doet daar onderzoek naar. De weg is door het ongeluk volledig afgesloten.

Foto’s: Persbureau Heitink