Man overlijdt bij ernstige kop-staart botsing

Man overlijdt bij ernstige kop-staart botsing

Geplaatst op 22 september 2022, om 20:16 uur

RENSWOUDE– Bij een kop-staart botsing in Renswoude op de grens met Gelderland is donderdagmiddag een man overleden. Hij raakte zwaargewond waarop hulpdiensten het slachtoffer tevergeefs hebben gereanimeerd.

Het ongeluk gebeurde rond 17:30 uur op de de Arnhemseweg (N224) ter hoogte van restaurant De Hof. Brandweer, meerdere ambulances en politie rukten uit. Ook is een traumahelikopter geland in een weiland in de buurt. De woordvoerder van de politie weet zo kort na het ongeluk nog niet hoe het met de andere betrokkenen gaat. Zij vertelt dat er bij de botsing vier voertuigen betrokken zijn.
De achterkant van één van de middelste voertuigen is helemaal verwrongen. De bestelbus die daar achterop reed, zit ter hoogte van de achterbank.

De N224 is door het ongeval tussen De Klomp en Renswoude volledig dicht. De weg blijft voorlopig dicht voor onderzoek door de politie.

Foto’s: Daniël Hol/Persbureau Heitink