Opnieuw verdachte aangehouden voor dodelijk schietincident

Opnieuw verdachte aangehouden voor dodelijk schietincident

Geplaatst op 21 september 2022, om 11:12 uur

OSS – Nadat de politie al eerder vier verdachten arresteerde voor hun mogelijke betrokkenheid bij het dodelijk schietincident op 14 april aan de Leeuwerikhof in Oss, hielden wij woensdagochtend opnieuw een verdachte aan. Ook hij wordt er van verdacht iets met de dodelijke schietpartij te maken te hebben.

De man die woensdag werd aangehouden is een 21-jarige man uit Oss. Hij werd in alle vroegte in een woning in zijn woonplaats aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. In het kader van het onderzoek zijn hem door de officier van justitie alle beperkingen opgelegd, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Bij het schietincident kwam een 23-jarige Ossenaar om het leven. Door de politie werd direct een groot onderzoek opgestart onder leiding van het Openbaar Ministerie. In dit onderzoek werden eerder deze maand al twee verdachten aangehouden, die allebei nog vast zitten. Ook in april werden twee mannen opgepakt. Deze mannen zitten inmiddels niet meer vast, maar blijven wel verdachte in het onderzoek. De politie nam eerder

Onderzoek
Ondanks deze vijfde aanhouding gaat het onderzoek onverminderd door. Om dit onderzoek niet te schaden geven we ook nu nog geen verdere details prijs. We zijn wel nog altijd op zoek naar getuigen. Uit het rechercheonderzoek blijkt dat er die donderdagmiddag personen rondom de Leeuwerikhof aanwezig waren met wie wij nog geen contact hebben gehad. Daarom vragen wij hen nadrukkelijk zich te melden bij de politie.