Grote brand bij speciaalzaak aquariums, alle dieren gestorven

Grote brand bij speciaalzaak aquariums, alle dieren gestorven

Geplaatst op 21 september 2022, om 07:49 uur

NIEUW PEKELA – Dinsdag op woensdagnacht heeft er een grote brand gewoed in een loods van een speciaalzaak voor aquariums in Nieuw Pekela. Een verslaggever meldt aan Hart van Nederland dat alle vissen zijn gestorven.

Rond 00:50 uur brak de brand uit, waarna de brandweer werd ingezet. Zij hebben geprobeerd de brand van binnen te bestrijden, maar dat lukte niet. “De brandhaard werd niet gevonden en de brandweer moest zich uit het pand terugtrekken omdat het te gevaarlijk werd”, gaf een brandweerwoordvoerder aan.

Er kon niet meer worden voorkomen dat de loods uitbrandde, wel is een naastgelegen woning behouden gebleven.

“Helaas is vannacht onze mooie winkel afgebrand…”. Dat schrijft de winkel op sociale media.

Foto: Facebook AquaFauna Pekela