Man aangehouden na steekincident

Man aangehouden na steekincident

Geplaatst op 20 september 2022, om 19:56 uur

PRINSENBEEK – Een 47-jarige man is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een conflict op het Gertrudisoord. Hij werd kennelijk met een mes gestoken en liep enkele snijwonden op. De dader sloeg op de vlucht. De politie ging met alle beschikbare eenheden naar hem op zoek. De 45-jarige verdachte werd in Breda aangetroffen en aangehouden. Het gaat om een bekende van de politie.

De politie kreeg dinsdag omstreeks 12.20 uur een melding dat er een vechtpartij gaande was op het Gertrudisoord. Ter plaatse bleek dat een 47-jarige man gestoken was met een mes. Hij werd voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De dader was inmiddels gevlucht.  Het zou gaan om een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie startte direct een massale zoekactie, mede omdat niet duidelijk was in welke gemoedstoestand hij verkeerde. Hij had volgens omstanders een hoofdwond opgelopen bij de vechtpartij.  Er werd onder meer gekeken bij adressen waar de verdachte wel eens verblijft. Rond 14.20 uur werd duidelijk dat hij zich inmiddels in een woning in Breda in de wijk Haagse Beemden bevond.  Hij is op het moment dat hij naar buiten kwam door de politie aangehouden en daarna overgebracht naar het cellencomplex in Breda. Een GGD arts bekijkt de hoofdwond.