Verdacht pakketje is in elkaar geknutselde bom van vuurwerk en kogels

Verdacht pakketje is in elkaar geknutselde bom van vuurwerk en kogels

Geplaatst op 17 september 2022, om 11:27 uur

APELDOORN – In een woning aan de Laan van Orden in Apeldoorn is zaterdagochtend een verdacht pakketje aangetroffen.

Vanwege een lopend onderzoek waren was de politie vanochtend aanwezig in de woning. Daar troffen zij een soort vuurwerkbom aan met aan de buitenkant vastgemaakte kogeltjes, meldt De Stentor. Het zou gaan om een zelf in elkaar geknutselde bom.

Na de vondst werd gevraagd weg te blijven van de locatie. Ook zijn bewoners verzocht om binnen te blijven, maar er was geen direct gevaar voor de omgeving, aldus de Explosievenverkennerseenheid (TEV).

In verband met het lopende onderzoek kon geen uitspraak worden gedaan of er een verdachte is aangehouden.

Foto’s: Persbureau Heitink