Man aangehouden na doorrijden na aanrijding

Man aangehouden na doorrijden na aanrijding

Geplaatst op 17 september 2022, om 14:06 uur

BREDA – Een 61-jarige man uit Breda is zaterdagnacht aangehouden omdat hij is doorgereden nadat hij een fietser heeft aangereden.

Omstanders hoorden omstreeks 00.40 uur een klap en zagen dat er op de kruising Wilhelminasingel en Vierwindenstraat een fietser lag. Ook zien zij auto die wegrijdt bij het ongeval. Agenten zijn snel ter plaatse en rijden achter de auto aan die vermoedelijk bij het ongeval betrokken is. Op de Beverweg is de bestuurder aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Na het afleggen van een verklaring mocht hij naar huis.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.