Dader van overval en steekpartij neergeschoten door politie

Dader van overval en steekpartij neergeschoten door politie

Geplaatst op 17 september 2022, om 07:26 uur

OLDENZAAL – Vrijdagavond heeft er een overval plaatsgevonden bij de Albert Heijn aan de Johanna van Burenlaan in Oldenzaal. De verdachte werd een stukje verderop neergeschoten door de politie, meldt Tubantia.

Rond 21:35 uur kwam de melding van de overval binnen. Ter plaatse werden twee medewerkers van de supermarkt overvallen door een man met een mes. Een klant probeerde in te grijpen door het winkelwagentje in te rijden op de overvaller, maar werd hierbij neergestoken. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is nog onduidelijk.

Overvaller
Na het steekincident is de verdachte op de vlucht geslagen. Hierbij werd hij gevolgd door meerdere omstanders. Uiteindelijk werd de overvaller verderop neergeschoten door de politie. Hierbij raakte hij zwaargewond. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Na het incident werd de omgeving afgezet door de politie. Ook is er sporenonderzoek gedaan op de locatie.