Wie weet meer over de gewapende woningoverval

Wie weet meer over de gewapende woningoverval

Geplaatst op 15 september 2022, om 21:46 uur

ROTTERDAM – Woensdagavond rond 19:00 uur zijn in een woning aan de Pirandellostraat in Rotterdam twee mannen van 45 en 50 jaar oud overvallen door drie mannen.

Tijdens de overval werd gedreigd met een vuurwapen. Het 45-jarige slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd nadat hij werd geslagen met het vuurwapen. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek en zoekt beelden en getuigen.

De overvallers zijn er vandoor gegaan met een onbekend geldbedrag. Sporen zijn veilig gesteld door medewerkers van de forensische opsporing. Er is op dit moment helaas een beperkt signalement bekend. De mannen zijn donker getint en droegen donkere kleding. Het opsporingsteam komt daarom graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord. Heeft u informatie, neem dan contact met de politie.