Man en twee agenten onwel door accu

Man en twee agenten onwel door accu

Geplaatst op 15 september 2022, om 14:00 uur

DELFT – Op de Middelweg in Delft zijn donderdagmiddag twee agenten en een man onwel geworden. Dit gebeurde nadat de man met een trekker over een accu reed van een grasmaaier. Daarbij kwamen giftige gassen vrij.

De brandweer en de politie zijn hierop met spoed ter plaatse gekomen, de brandweer heeft de accupakketten gekoeld en geblust. Een ambulance is met spoed opgeroepen om de bestuurder van de grasmaaier en twee agenten na te kijken omdat deze de rook van de accupakketten hebben ingeademd.. Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn zij alle drie voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De geraakte accu is door de brandweer ondergedompeld en afgevoerd.

Hoe de accu onder de trekker terechtkwam is niet duidelijk.