Vrachtwagen knalt op rijdende hoogwerker zonder verlichting

Vrachtwagen knalt op rijdende hoogwerker zonder verlichting

Geplaatst op 14 september 2022, om 07:22 uur

OTTERLO – Op de N310 in Otterlo heeft dinsdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een hoogwerker.

Rond 21:40 uur kwam de melding binnen, waarna meerdere hulpdiensten uitrukten. Ter plekke reed een vrachtwagenchauffeur richting Arnhem toen hij de schrik van zijn leven kreeg. Op de weg reed ook een hoogwerker zonder verlichting. De bestuurder van de hoogwerker kon net op tijd uit de hoogwerker bak springen en raakte daarbij gewond aan zijn been.

De vrachtwagenchauffeur kon niet voorkomen dat hij in botsing zou komen met de hoogwerker. De vrachtwagen belandde na de botsing in de berm en kwam daar tot stilstand.

De bestuurder van de hoogwerker is door de ambulancedienst gecontroleerd op zijn verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt vanwege de onveilige actie van de hoogwerker bestuurder.

Foto’s: Persbureau Heitink