Vier doden bij ongevallen in één dag

Vier doden bij ongevallen in één dag

Geplaatst op 13 september 2022, om 07:49 uur

NEDERLAND – Op maandag zijn er op verschillende plekken in Nederland dodelijke ongelukken gebeurd. Vier mensen kwamen daardoor om het leven.

Nuis (Groningen)
Op de Lietsweg in Nuis vond een ernstig ongeval plaats tussen een fietser en een automobilist. Een man van 54 jaar overleed daarbij.

Scherpenisse (Zeeland)
Aan de Langeweg in Scherpenisse gebeurde een eenzijdig ongeluk. Een man raakte daar door onbekende oorzaak van de weg, en kwam ondersteboven in de greppel terecht. De hulpdiensten werden ingezet, maar alle hulp mocht niet baten. Ook bij dit ongeval kwam een 54-jarige man om het leven.

Emmen (Drenthe)
Op de Slenerweg bij Emmen is er ook een eenzijdig ongeluk gebeurd. Door onbekende oorzaak belandde een 41-jarige man met zijn auto tegen een boom. Ondanks de inspanningen van hulpverleners is de man komen te overlijden.

Albergen (Overijssel)
In Albergen vond er een aanrijding plaats tussen een fietsster en een vrachtwagen. Dit gebeurde op de Zenderseweg. De fietsster van 82 jaar oud overleefde het ongeluk niet. De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden. De politie startte een onderzoek.