Vrouw (27) doodgereden, specifieke getuigen gezocht

Vrouw (27) doodgereden, specifieke getuigen gezocht

Geplaatst op 12 september 2022, om 11:39 uur

HILVERSUM – Zondagochtend werd een 27-jarige vrouw uit Hilversum aangereden op de Loosdrechtseweg. Ze raakte hierbij ernstig gewond en overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De politie is voor het onderzoek op zoek naar een specifieke getuige. Het gaat om de bestuurder van een grijskleurige Fiat 500. Mogelijk heeft deze bestuurder iets gezien wat kan helpen bij het onderzoek.

Rond 09.25 uur stak het slachtoffer de weg over. Door nog onbekende oorzaak werd zij door een auto aangereden. Het slachtoffer raakte hierbij ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto is met de politie mee gegaan om een verklaring af te leggen.

Bestuurder grijze Fiat 500 gezocht
De politie heeft met een aantal betrokkenen gesproken, maar de toedracht is nog niet helemaal duidelijk. Volgens getuigen reed rond het tijdstip van het ongeval een grijskleurige Fiat 500 vlak achter de auto. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van deze Fiat 500. Mogelijk heeft de bestuurder iets gezien wat kan helpen om het beeld rond te krijgen. Heeft u het ongeval zien gebeuren? Reed u in de grijze Fiat 500? Neem dan contact op met de politie in Hilversum via 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.