Automobilist slaat over de kop en overlijdt

Automobilist slaat over de kop en overlijdt

Geplaatst op 12 september 2022, om 13:53 uur

SINT-ANNALAND – Een 54-jarige automobilist uit het Zeeuwse Scherpenisse is maandagmorgen om het leven gekomen door een verkeersongeval in Sint-Annaland. De politie meldde dat de man door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de weg raakte en in een greppel terechtkwam.

Rond 11.45 uur belandde een personenauto op zijn kop in een sloot. Omdat werd uitgegaan van een beknelling, werd ook de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Een traumahelikopter werd ook ingezet. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten is de bestuurder van de auto ter plaatse overleden.

Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.