UPDATE: Automobilist die pui winkel ramde, had gedronken

UPDATE: Automobilist die pui winkel ramde, had gedronken

Geplaatst op 11 september 2022, om 10:21 uur

UDENHOUT – Een bestuurder van een bestelbus die zondagochtend tegen de pui van een winkel was gereden op de hoek van de Kreitmolenstraat met de Handelsweg in Udenhout had gedronken, zo meldt de politie.

Het incident gebeurde rond 7.15 uur. De bestuurder zou met hoge snelheid vanaf de N65 zijn gekomen en schoot op de rotende rechtdoor de winkel in. De bestelbus ramde een hek en een grote bloemenbak voordat die tegen de pui van Nieuwenhuizen Natuursteen tot stilstand kwam.

De man had zich even na het ongeval gemeld bij de politie. Het gaat om een man van 25 uit Vlijmen. Hij heeft toegegeven dat hij had gedronken, zo laat de politie vanmiddag weten.

Foto’s: Toby de Kort