19-jarige jongen overleden door drugsgebruik op feest

19-jarige jongen overleden door drugsgebruik op feest

Geplaatst op 11 september 2022, om 10:33 uur

ROTTERDAM – Een man van 19 jaar is zaterdagavond overleden tijdens een feest in de Maassilo in Rotterdam, zo bevestigt de politie na berichtgeving van het AD. Hij is overleden als gevolg van drugsgebruik.

Agenten waren opgeroepen omdat de jongen zich agressief gedroeg, maar eenmaal ter plaatse bleek dat hij onwel was geworden. Hulpverleners hebben geprobeerd hem te reanimeren, maar rond 23.30 uur overleed hij. “Een arts heeft vastgesteld dat dat het gevolg was van het drugsgebruik”, zegt een politiewoordvoerster. Of het om een overdosis ging kan ze niet zeggen. “De drugs hebben processen op gang gebracht in zijn lichaam waardoor hij is overleden.”

Het feest is daarop gestaakt. Volgens de woordvoerster zijn de feestgangers weggegaan toen daarom werd gevraagd. “Dat leverde geen problemen op.”

Door: ANP