Eetcafé slachtoffer poging overval

Eetcafé slachtoffer poging overval

Geplaatst op 10 september 2022, om 12:32 uur

ANNA PALOWNA – De politie is op zoek naar een verdachte van een poging overval op een eetcafé aan de Smidsweg. Vrijdag om 22.15 uur kwam een jongeman binnen gewapend met een mes. Hij bedreigde het aanwezige personeel en wilde geld hebben. Ook is een deel van de inboedel vernield met het mes. Niemand raakte gewond. De eigenaar heeft aangifte gedaan van het incident en hem wordt slachtofferhulp aangeboden.

De politie heeft een zoekslag gemaakt in de omgeving doch zonder resultaat. Verder wordt een sporen- en buurtonderzoek uitgevoerd.
De politie is op zoek naar getuigen. De verdachte betreft een man van ongeveer 18 jaar oud, 1.75 meter lang, stevig postuur, lichte huidskleur, in het zwart gekleed en met een zwart masker. De vluchtrichting en vluchtwijze is onbekend.

Heeft u iets gezien wat de politie verder kan helpen in het onderzoek bel dan 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de poging overval betrokken is dan horen wij dat graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip.