Man vlucht op spectaculaire manier van dak voor politie

Man vlucht op spectaculaire manier van dak voor politie

Geplaatst op 8 september 2022, om 11:57 uur

BEVERWIJK – In Beverwijk is woensdag op donderdagnacht een man op een bijzondere wijze ontsnapt aan de politie. Hij wist middels een touw van een gebouw af te vluchten.

De politie zat achter een voor hun bekende overlastpleger aan. Op de Hobbesteeg zagen agenten hem, maar kan hij nog niet worden gepakt. Kort daarom kwam de politie erachter dat op een dak van een gebouw was aan de Breestraat. Agenten verzamelden zich rond het gebouw zodat de verdachte niet kon ontsnappen. ‘’ Hij kon geen kant meer op. Dat dachten we tenminste.’’

Touw
Uiteindelijk wist de man door middel van een touw te ontsnappen. Deze gooide hij naar beneden, waarna hij ermee omlaag klom. Dit gebeurde aan de kant waar geen agent stond. Vanaf daar is de man per fiets ervandoor gegaan. “Soms kunnen we iemand aanhouden en soms lukt het niet. Het is wel heel bijzonder dat hij als een volleerd abseiler is ontsnapt’’, aldus de politie.