Drie verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van 68-jarige man

Drie verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van 68-jarige man

Geplaatst op 6 september 2022, om 09:33 uur

HELVOIRT – Dinsdagochtend heeft de politie drie aanhoudingen verricht voor betrokkenheid bij de dood van een 68-jarige man uit Breda, meldt Omroep Brabant.

De Bredanaar werd op 20 mei zwaargewond op het bospad bij Helvoirt aangetroffen. Zes dagen later overleed hij aan zijn verwondingen. Al snel ontstond het vermoeden dat de man slachtoffer was geworden van een misdrijf, zo liet de politie weten. Er werd direct een uitgebreid onderzoek opgestart wat resulteert in drie aanhoudingen.

De aangehouden personen zijn een 37-jarige man uit Waspik en twee mannen van 22 en 24 uit Waalwijk. Zij zijn in volledige beperking gesteld. Dit betekent dat zij geen contact mogen hebben met de buitenwereld, maar alleen met hun advocaat.

Foto: Bart Meesters