Dutch Grand Prix-baas: rookpotgooier niet meer welkom

Dutch Grand Prix-baas: rookpotgooier niet meer welkom

Geplaatst op 4 september 2022, om 21:47 uur

ZANDVOORT – De man die gister tijdens de kwalificatie een rookpot op het circuit in Zandvoort gooide, is volgens de organisatie niet meer welkom. Dat zei Robert van Overdijk, directeur van de Dutch Grand Prix.

“De man die de fakkel gooide is absoluut niet welkom, ook de komende jaren niet.” Een woordvoerder van de Grote Prijs van Nederland, die vandaag verreden wordt, zegt dat de organisatie als promotor verantwoordelijk is voor de kaartverkoop. “Dus we kunnen deze persoon geen kaart of kaarten meer verkopen.”

Of de man ook een verbod krijgt, kon hij niet direct zeggen. Daarvoor verwees de Nederlandse organisatie naar de Formule 1 zelf. Die kon nog niet direct reageren.