Grote brand verwoest wegrestaurant

Grote brand verwoest wegrestaurant

Geplaatst op 29 augustus 2022, om 07:47 uur

ALMERE – In de nacht van zondag op maandag heeft er een grote brand gewoed in een wegrestaurant langs de A6 bij Almere.

Rond 23:20 uur kwam de melding binnen, waarna meerdere brandweerwagens uitrukten. Ter plekke woedde een grote brand in wegrestaurant Onderweg. Volgens de brandweer was al snel duidelijk dat het restaurant verloren zou gaan. Rond 03:40 werd het sein brandmeester gegeven, maar maandagochtend wordt er nog wel nageblust.

Onderzoek
De brandweer heeft het pand gecontroleerd later uitbranden. Over de oorzaak is nog niets bekend. Volgens de brandweer Flevoland is het vanwege de staat van het pand mogelijk ook lastig te onderzoeken wat de oorzaak van de brand is geweest.

Foto’s: Inter Visual Studio