Politieagent vindt man die uur eerder blijkt te zijn neergestoken

Politieagent vindt man die uur eerder blijkt te zijn neergestoken

Geplaatst op 28 augustus 2022, om 04:10 uur

EINDHOVEN – Een politieagent heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de PSV-laan in Eindhoven een zwaargewonde man gevonden.

De man lag met zijn fiets in de struiken aan het fietspad. Toen een agent polshoogte ging nemen bleek dat de man een steekwond in zijn rug was. De man lag er vermoedelijk al langere tijd, mogelijk een uur of langer, en was er slecht aan toe. Op het fietspad tot de plek waar de man werd gevonden lag een bloedspoor.

De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht door een ambulance. De PSV-laan werd in beide richtingen afgesloten voor politie onderzoek. Wie de man heeft neergestoken en waar dat precies gebeurt is, is nog onbekend. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Emergency Response Photographer