FOTO UPDATE: Grote brand in Huissen, rookwolken in wijde omgeving te zien

FOTO UPDATE: Grote brand in Huissen, rookwolken in wijde omgeving te zien

Geplaatst op 28 augustus 2022, om 14:51 uur

HUISSEN – Bij Heijting Milieu Service aan het Looveer in Huissen woedt zondagmiddag een grote brand. Zwarte rookwolken zijn in de wijde omtrek goed zichtbaar.

Even voor 14.30 uur kwam de melding binnen. Als snel werd er opgeschaald en korpsen uit de omgeving zijn opgeroepen om mee te helpen het vuur te bestrijden. Hoe de brand heeft ontstaan is niet bekend. Mogelijk komt er asbest vrij bij de brand.

Mensen worden geadviseerd om niet naar de brand toe te komen en uit de rook te blijven. Daarnaast is ook de veerpont uit de vaart. Om 15.49 is er door de hulpdiensten een NL-Alert verstuurd met daarin de oproep om uit de rook te blijven en eventueel ramen en deuren te sluiten.

In Juli vorig jaar was er ook al een grote brand bij hetzelfde bedrijf.

Foto’s: Persbureau Heitink