Dode bij schietpartij, ook verdachte overleden kort na inval

Dode bij schietpartij, ook verdachte overleden kort na inval

Geplaatst op 28 augustus 2022, om 20:24 uur

DEN BOSCH/BLERICUM – Bij een schietpartij in een woning aan de Vierde Haren in Den Bosch is zondagochtend een 52-jarige man om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Ook de verdachte, een 56-jarige man, is overleden aan zijn verwondingen.

Rond 11.30 uur werd de politie gealarmeerd voor de schietpartij. Ter plaatse konden ze niks meer voor het slachtoffer doen en bleek hij te zijn overleden. Veel van deze huizen staan leeg, omdat die gesloopt zullen worden, meldt Omroep Brabant.

Later in de middag deed het arrestatieteam van de politie een inval in Berlicum. Daar werd de zwaargewonde verdachte aangetroffen, maar overleed korte tijd later.

De politie is een groot onderzoek gestart.

Foto’s Bart Meesters

Foto’s: bij woning verdachte: