Eén dode, drie zwaargewonden bij eenzijdig ongeval auto in Ledeacker

Eén dode, drie zwaargewonden bij eenzijdig ongeval auto in Ledeacker

Geplaatst op 26 augustus 2022, om 09:46 uur

LEDEACKER – Bij een eenzijdig ongeval op de de Quayweg Ledeacker is een automobilist van de weg geraakt en over kop geslagen met zijn voertuig. In het voertuig zaten mogelijk 5 inzittenden.

Het ongeval gebeurde rond 05:30 uur. Eén inzittende is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. Twee inzittende zijn ernstig gewond geraakt. Het gaat om mannen van 18 en 19 jaar. Twee komen uit Rijkevoort en de ander uit Sint Anthonis. Alle slachtoffers waren inzittenden van een auto die op de De Quayweg van de weg raakte en over de kop sloeg. Er waren geen andere weggebruikers bij betrokken.

De brandweer heeft de slachtoffers bevrijd en eerste hulp verleend waarna ze de slachtoffers overgedragen hebben aan de ambulance. Er waren drie ambulances en ook een traumahelikopter kwam ter plekke. De trauma arts is met één van de slachtoffers mee gereden per ambulance naar het ziekenhuis.

Over de aard van de verwondingen is niks bekend. In de berm werd nog een 4 slachtoffer aangetroffen die geeft aan dat ze met vijf personen in het voertuig zaten. Hoe het slachtoffer eraan toe is is niet duidelijk.
Omdat er mogelijk nog een vijfde slachtoffer zou zijn, was de politie een zoekactie begonnen in de directe omgeving van de plek van het ongeval.

De brandweer en trauma-arts keerden terug naar de De Quayweg om daar mogelijk het vijfde slachtoffer te helpen. De teruggekomen hulpdiensten hebben gezocht maar niemand meer aan getroffen.
Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Persbureau SK-Media