Man onwel geworden in politieauto en overlijdt

Man onwel geworden in politieauto en overlijdt

Geplaatst op 25 augustus 2022, om 21:11 uur

EERBEEK– Donderdagmiddag is een man overleden nadat hij even daarvoor onwel was geworden in de politieauto. Het gaat om een 37-jarige man uit de gemeente Brummen.

Eerder op de middag kwamen er meldingen binnen dat de man in Eerbeek in verwarde toestand bij mensen aanbelde. Agenten hebben de man geboeid en wilden hem overbrengen naar een locatie waar hij door de crisisdienst beoordeeld kon worden. Tijdens het vervoer werd de man onwel en zijn agenten gestart met de reanimatie. De ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de man naar het ziekenhuis gebracht, waar hij is overleden.

Omdat de man in de politieauto onwel is geworden, start de Rijksrecherche een onderzoek naar de feiten. Dat onderzoek moet uitwijzen waardoor de man is overleden. De politie wacht dat onderzoek af en doet daarom geen verdere uitspraken over de precieze gebeurtenissen.