5-jarig meisje zit met hoofdje vast bij de Efteling

5-jarig meisje zit met hoofdje vast bij de Efteling

Geplaatst op 25 augustus 2022, om 11:57 uur

KAATSHEUVEL– De hulpdiensten zijn woensdagavond groots opgeroepen voor een incident in de Efteling.

Omstreeks 20:15 uur werden de hulpdiensten ingezet, waaronder politie, brandweer en een ambulance kwamen ter plekke.

Een 5-jarig meisje is in het horecadeel bij de attractie Fabula met het hoofd vast komen te zitten in een speeltoestel. Medewerkers van de Efteling hadden geprobeerd om het meisje zelf te bevrijden. Dit lukte niet, waarop de brandweer werd ingeschakeld. Het speeltoestel is door brandweerlieden open geknipt en zo kon het kindje uit de benarde positie worden bevrijd. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio laat weten dat het kindje niet gewond is geraakt.