Hardloopster in hopeloze toestand achtergelaten na aanrijding

Hardloopster in hopeloze toestand achtergelaten na aanrijding

Geplaatst op 24 augustus 2022, om 14:05 uur

WORMER – Op de Engewormer in Wormer is dinsdagavond een 52-jarige vrouw uit Wormerland gewond aangetroffen. Mogelijk is de vrouw aangereden toen zij daar aan het hardlopen was. De vrouw is na de aanrijding aan haar lot overgelaten.

Voorbijgangers troffen de gewonde vrouw aan en schakelde de hulpdiensten in. De hardloopster is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Wegens privacy doet de politie geen uitspraken over haar toestand.

De politie vertelt tegen NH Nieuws dat zij sterk het vermoeden hebben dat de vrouw is aangereden. Om erachter te komen wat er zich precies heeft afgespeeld is de politie dan ook op zoek naar getuigen. Zij hebben daarom ook een oproep geplaatst op social media.