UPDATE Vrouw (79) ernstig gewond bij aanrijding

UPDATE Vrouw (79) ernstig gewond bij aanrijding

Geplaatst op 22 augustus 2022, om 10:47 uur

HUISSEN– Maandagochtend is er een ongeval gebeurd op de rotonde Stadswal met de Huismanstraat in Huissen.

Om iets voor 10:00 uur werden de hulpdiensten waaronder een traumahelikopter opgeroepen. Bij de aanrijding is een fietsster geschept door de auto. De automobiliste een 62- jarige vrouw is na het ongeval de Huismanstraat ingereden en tegen een aanhangwagen tot stilstand gekomen.

Echter is de bus waar de aanhanger aan vast zat door geschoten en heeft daarbij een ander stilstaand voertuig geraakt. De ravage is enorm.

De fietsster een 79-jarige vrouw is ernstig gewond geraakt en met spoed overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De politie laat via twitter weten, dat de aangehouden bestuurster een 62-jarige vrouw uit Huissen is. Het aanhouden is een reguliere procedure bij ernstige ongevallen. Ons onderzoek ter plaatse is begin van de middag afgerond, de weg is weer vrij.

Foto’s : Roland Heitink / Persbureau Heitink