Man (30) alsnog overleden na ongeval A27

Man (30) alsnog overleden na ongeval A27

Geplaatst op 22 augustus 2022, om 16:54 uur

OOSTERHOUT – Een van de slachtoffers van het ongeval op de A27 zondag bij Oosterhout is overleden aan zijn verwondingen. Dat meldt de politie maandagmiddag in een persbericht.

Het ongeval vond zondagochtend rond 07:30 uur plaats op de A27 bij Oosterhout. De drie personen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een van de bestuurders, een 30-jarige man uit Werkendam, is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Getuigen gezocht

De politiemensen van Team Verkeer startte zondag samen de politiemensen van de Verkeersongevallenanalyse direct een onderzoek. Het onderzoek naar de toedracht is nog steeds gaande. Voor dit onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen. Reed u zondagochtend over de A27 en heeft u mogelijk iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.