Overleden vrouw (61) lag al langer dan een week in huis

Overleden vrouw (61) lag al langer dan een week in huis

Geplaatst op 20 augustus 2022, om 11:46 uur

DEN HAAG – In een woning aan de Folke Bernadottestraat in Den Haag is vrijdagavond een overleden vrouw gevonden. Vermoedelijk lag zij daar al een week, meldt Omroep West.

De politie meldde dat er een melding van omwonende binnen kwam van stankoverlast. Toen de hulpdiensten naar binnen gingen, troffen zij daar de overleden bewoonster aan. Na onderzoek blijkt dat de 61-jarige vrouw aan een natuurlijke dood is gestorven.

Zaterdagochtend liet de politie weten dat het lastig is om vast te stellen wanneer de vrouw precies is overleden. Er wordt rekening gehouden dat de vrouw al meer dan een week in de woning heeft gelegen. Omdat het om een natuurlijk overlijden gaat, doet de politie niet meer mededelingen.

Dieren in huis
In de woning bleken ook nog twee katten en een chihuahua aanwezig. De hond is door de dierenambulance opgevangen en maakt het goed. De twee katten sloegen op de vlucht toen de hulpdiensten binnen kwamen. Naar hen wordt nog gezocht.

Tweede melding deze week
Eerder deze week werd er ook al een overleden persoon aangetroffen die al enige tijd in huis lag:  https://112nederland.nl/2022/08/17/man-ligt-wekenlang-dood-in-huis/

Foto ter illustratie