Twee mannen aangehouden na ruzie Capelle ad IJssel

Twee mannen aangehouden na ruzie Capelle ad IJssel

Geplaatst op 19 augustus 2022, om 10:09 uur

Capelle a/d IJssel – Donderdagmiddag 18 augustus om 17.15 uur komt er op de meldkamer een melding binnen van een schietincident op de Purmerhoek. Een man geeft aan dat hij door een andere man beschoten is. Ter plaatse gingen de hulpdiensten –gezien de lichte verwondingen van de man- niet uit van een vuurwapen. Beide mannen, een 30-jarige man uit Rotterdam en een 45-jarige man uit Capelle a/d IJssel, zijn aangehouden.

De politie doet onderzoek naar wat er aan het incident vooraf is gegaan. Vermoedelijk hebben de twee mannen ruzie met elkaar gekregen en zijn ze elkaar te lijf gegaan. Hierbij raakte één van de mannen gewond door een nog onbekend wapen. Dit wapen is vooralsnog niet aangetroffen.

Meer info?
Heeft u iets gezien of gehoord of weet u meer over de toedracht van het incident? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of 0800-7000