Motorrijder sterft bij ongeluk

Motorrijder sterft bij ongeluk

Geplaatst op 19 augustus 2022, om 14:09 uur

SLENAKEN – Vrijdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Hoogcruts in Slenaken.

Hulpdiensten werden om 13:00 uur opgeroepen. De bestuurder van de motor is ter plekke overleden.

De brandweer was opgeroepen om hulp te bieden. Volgens een correspondent ter plaatse werd er een ladder op de boshelling neergezet om bij het slachtoffer te komen. Ook een Duitse traumahelikopter werd ingezet, maar alle hulp mocht niet meer baten.

De weg was lange tijd afgezet. De politie laat weten het onderzoek te hebben afgerond. Uit het onderzoek is vast komen te staan dat de motorrijder vermoedelijk door onbekende oorzaak de macht over het stuur is verloren. De leeftijd en woonplaats van het slachtoffer kan op dit moment nog niet bekend worden gemaakt.