Man (76) dood na ongeval met camper, kinderen gewond

Man (76) dood na ongeval met camper, kinderen gewond

Geplaatst op 18 augustus 2022, om 17:34 uur

HOOGHALEN – Bij een eenzijdig ongeval op de A28 bij Hooghalen is een 76 jarige man om het leven gekomen nadat hij met een camper van de weg raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. Hij was de bestuurder van het voertuig, meldt de politie.

De camper raakte rond 16 uur van de weg. Het voertuig is over de vangrail heen gegaan en tegen een boom tot stilstand gekomen. Onder meer een traumahelikopter is opgeroepen om hulp te verlenen. Vier mensen raakten gewond, waaronder twee kinderen. De andere drie inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval ontstond er een file ter hoogte van Hooghalen in de richting naar Assen. Verkeer kon via een rijstrook richting het noorden rijden. Hoe de camper naast de weg kon belanden is nog niet bekend. Een speciaal team van de politie is een onderzoek gestart naar het ongeval.

facebook

Foto’s: Van Oost Media


[adsense2/]