Getuigen gezocht mogelijk opzettelijke aanrijding

Getuigen gezocht mogelijk opzettelijke aanrijding

Geplaatst op 18 augustus 2022, om 09:50 uur

Maarssen – Op donderdag 11 augustus rond 17:15 uur werd een fietsster aangereden door een auto op de Maarssenbroeksedijk, ter hoogte van de Handelsweg. De bestuurder van de auto is na de aanrijding doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 17.15 uur fietste een 69-jarige vrouw op de racefiets op de Maarssenbroeksedijk langs de Nijverheidsweg. Hier kwam zij een auto tegen die haar voorrang moest verlenen, waarna een woordenwisseling volgt. Vervolgens rijden beide verder op de Maarssenbroeksedijk en wordt de fietsster aangereden door deze auto ter hoogte van de Handelsweg. De fietsster komt hierbij ten val en raakt licht gewond. De auto gaat er vandoor in de richting van Lage Weide.

Signalement verdachte
De kleine zwarte auto die de fietsster aanreed, kwam vanaf de parkeerplaats van een supermarkt op de Nijverheidsweg. De bestuurder heeft het volgende signalement:

  • Man
  • Licht gekleurde huidskleur
  • Kort gemillimeterd haar en een stoppelbaard
  • Middelbare leeftijd
  • Droeg een fel rood/oranje shirt

Getuigen gezocht
Heeft u de kleine zwarte auto zien rijden met de racefietsster ernaast? Heeft u de aanrijding gezien? Of weet u wie er in de zwarte kleine auto reed? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Foto : Politie