16-jarig meisje tientallen meters meegesleurd na scooter ongeluk

16-jarig meisje tientallen meters meegesleurd na scooter ongeluk

Geplaatst op 17 augustus 2022, om 15:50 uur

HUIZEN – In Huizen is woensdagochtend een 16-jarig meisje tientallen meters meegesleurd nadat ze door een automobilist werd aangereden op een rotonde.

Bij de rotonde op de Bovenmaatweg in Huizen ging het vanochtend na 10.00 uur mis. Het meisje werd door een auto geschept, waarna ze 25 meter meegesleurd is. De auto kwam uiteindelijk tot stilstand bij de stoeprand. De voet van het meisje kwam vast te zitten onder de scooter, die weer bleef hangen aan de voorkant van de auto. Het meisje maakt het naar omstandigheden goed.

“Ze is erg geschrokken, zit onder de blauwe plekken en schrammen en heeft last van haar voet. Volgens de ambulancemedewerker is het gekneusd”, vertelt de moeder van het meisje tegenover NHNieuws. “Maar ik denk dat we binnenkort voor de zekerheid foto’s laten maken. Ze kan er namelijk niet op staan.”

Foto’s: Inter Visual Studio