Bestuurder van trekker dood na ernstig ongeval

Bestuurder van trekker dood na ernstig ongeval

Geplaatst op 16 augustus 2022, om 17:36 uur

APELDOORN – Op de Matenpoort in Apeldoorn heeft dinsdagmiddag een ernstig ongeluk plaatsgevonden met een trekker. De bestuurder kwam hierbij om het leven.

Rond 14.15 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd. Een trekker is op zijn kant belandt in de berm en tegen een boom tot stilstand gekomen. Een dieplader die achter de trekker zat -met een hoogwerker erop- stond nog wel overeind.

Vanwege de hoeveelheid kijkers werden door de brandweer schermen geplaatst. Ook werd de weg is volledig afgezet en is iedereen wordt op grote afstand gehouden. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie verricht onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Persbureau Heitink