Getuigen van aanrijding en mishandeling gezocht

Getuigen van aanrijding en mishandeling gezocht

Geplaatst op 13 augustus 2022, om 11:08 uur

DEN HAAG – Na een melding van een aanrijding trof de politie zowel een slachtoffer van een aanrijding als een slachtoffer van mishandeling aan op de Hertzogstraat in Den Haag. Dit gebeurde vrijdagavond rond 22:30 uur. Heeft u iets gezien of gehoord? De politie zoekt getuigen.

Kort na het incident is een verdachte van mishandeling aangehouden in een woning aan de Morgenzonlaan in Den Haag. Het gaat om een 48-jarige man uit Den Haag. De politie onderzoekt wat er precies tijdens het incident is gebeurd en is nog op zoek naar de verdachte van de aanrijding.

Heeft u tips?
Dan komt de politie graag met u in contact. Wellicht heeft u het incident op de Hertzogstraat gezien of gehoord, of heeft u beelden van de omgeving. Uw tips kunnen het onderzoek naar dit incident helpen. Bel 0900 8844 voor de politie of Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.