Bestuurder komt onder eigen auto terecht en raakt levensgevaarlijk gewond

Bestuurder komt onder eigen auto terecht en raakt levensgevaarlijk gewond

Geplaatst op 13 augustus 2022, om 22:17 uur

WITTEM – Een man is in het Limburgse dorpje levensgevaarlijk gewond geraakt nadat hij werd overreden door zijn eigen auto. Volgens de politie viel de man uit zijn rijdende auto en kwam hij onder het voertuig terecht.

Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur bij een tankstation in Witten. Door nog onbekende oorzaak raakte de man zwaargewond nadat hij onder zijn auto ter recht kwam. De toegesnelde brandweer heeft de man onder zijn auto vandaan bevrijdt, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Er gingen verhalen rond dat de man zijn rollende auto geprobeerd had tegen te houden van buitenaf, echter was dit niet het geval. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

facebook